logo_symbol_small.png
 

Med erfaring fra næringslivet og innen etablering med gründere, oppbygging og drift av bedrifter tilbyr vi rådgivning for små og mellomstore bedrifter.

Vi kan bidra ved kapitalutvidelser, sammenslåing og splitting av selskaper, og gjennomføre prosesser i forbindelse med avvikling av selskaper.

 

Strategi og forretningsutvikling

Vi har lang erfaring fra strategi- og forretningsutviklingsprosesser, og kan delta med ledelsen og styret for å tilrettelegge og gjennomføre strategiarbeid og forretningsutvikling.

Styrearbeid

Summarum er en profesjonell partner og rådgiver i styrearbeidet. Vi kan tilrettelegge styremøter, generalforsamlinger, samt følge opp nødvendige formalia og lovpålagte selskapsrettslige aktiviteter. Vi kan påta oss rollen som styremedlem.

Finansiering

Med erfaring innen finansiering og kapitalinnhenting kan Summarum bistå med rådgivning i forbindelse med finansiering, omstrukturering og refinansiering via finansinstitusjoner og investormiljøer. Vi har nært samarbeid med en rekke investormiljøer og deltar gjerne i prosesser for å hente kapital.

 

Ønsker du å slå av en prat? Legg igjen telefonnummeret ditt, og vi ringer så fort vi kan!

Navn *
Navn